Contact

Alle informatie op deze website hebben wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij hebben hiervoor gebruik gemaakt van informatie die wij op het internet hebben gevonden en die vrij toegankelijk is. Hierdoor is onze invloed op de inhoud van deze informatie beperkt. Mocht u dus onvolkomenheden tegen komen laat het ons dan weten. Wij willen u dan verzoeken om dezelfde methode te gebruiken die u gebruikt als u ons over de buggy outlet feedback wilt geven. Deze methode is het gebruik maken van het formulier op deze contact pagina. Dit is ook de beste manier om vragen over buggy aanbiedingen te stellen.

Wij streven er naar om alle buggy vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om de een of andere reden niet in slagen dat zullen wij daar binnen één werkdag contact met u over op nemen.

Alle informatie op deze website is hoe zorgvuldig deze ook is samengesteld volledig informatief van aard. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.